UNDER 15 SILVER Basketrieste – Bor/Breg ZKB 58:74 (19:22, 36:40, 50:59)

BOR/BREG: Pečar 14, Filippo Savoia 7, Crismanich, Martin Smotlak Sr. 28, Verri, Polh, Ota 2, Francesco Savoia 17, Klabjan 6, trener/allenatore Klemen Kladnik. 

Združena vrsta Bora in Brega je bila spet uspešna, vendar se, kot se ponavlja v zadnjem času, fantje niso izkazali. So pa ugodno presenetili nekateri posamezniki, ki kažejo napredek: na primer Kimi Crismanich z agresivno igro v obrambi, Mitja Klabjan pa z nekaj uspešnimi potezami. Ostali so odigrali po svojih zmožnostih, na trenutke všečno in raznovrstno, na trenutke pa bolj površno. Kladnikove varovance čaka v zadnjem krogu še nastop proti Arcobalenu v soboto ob 16.00 na Stadionu 1. maja.

La formazione del Bor/Breg ottiene un nuovo successo, ma come da alcune gare in qua non incanta quanto al gioco espresso. Gradite sorprese le prestazioni di Kimi Crismanich, aggressivo in difesa, e Mitja Klabjan autore di alcune azioni di pregevole fattura. Gli altri tutto sommato in linea con il consueto standard, a momenti da applausi, in altri frangenti con troppa sufficienza. La compagine guidata da coach Kladnik è ora attesa ancora dall’impegno dell’ultimo turno, sabato alle 16.00 contro l’Arcobaleno in casa al Primo maggio.