Predstavitev – Presentazione BOR RADENSKA 28.08.2023

Pozdrav predsednika

DOBER VEČER VSEM PRISOTNIM S STRANI KOŠARKARSKEGA AMATERSKEGA DRUŠTVA BOR , ZBRALI SMO SE , DA PREDSTAVIMO JAVNOSTI IGRALCE IN TRENERJE , KI BODO NASTOPALI V BLIŽNJEM PRVENSTVU PRVE DIVIZIJE , BIVŠE D LIGE.

NAJ SE KOT PRVA STVAR ZAHVALIM TISTIM IGRALCEM , KI NAS SO LETOS ZAPUSTILI IN SICER Martinu LESSING , Stankotu RAJČIČU in Gabrijelu TERČONU.

PRVENSTVO , KI BO VKRATKEM ZAČELO JE ZELO KAKOVOSTNO IN BO ZELO NAPORNO, KER VSE MESTNE EKIPE BODO ZELO ZAGRIZENE IN BI SE VSE RADE IZKAZALE. V PRVEM DELU NAS PRIČAKUJEJO PRETEŽNO SAMI MESTNI DERBIJI RAZEN TEKME PROTI TRŽIČU – MONFALCONE.

TAKŠNE TEKME SO ZA NEKATERE GLEDALCE ZELO LEPE, AMPAK ZA EKIPO TUDI ZELO NAPORNE , KER VSAK HOČE V MESTNIH DERBIJIH PREDNJAČITI . KOT CILJ SI PRIZADEVAMO IN CILJAMO , DA SE BOMO UVRSTILI V NASLEDNJI DEL PRVENSTVA, V KATEREGA BODO PREPUŠČENE LE ŠTIRI EKIPE VSAKE SKUPINE , KI PREDVIDEVA DODATNE TEKME V OKVIRU DEŽELE.

EKIPA KOT TAKA IMA NEKAJ NOVIH OBRAZOV, NAJ OMENIM PIERO BRANCATI IN MATTEO FINATTI , KI UPAMO DA BOSTA PRISPEVALA DODATNO VREDNOST IN UČINKOVITOST , KI NAM JE LANI MANJKALA IN NAM NI OMOGOČILIA OBSTANKA V C LIGI.

BISTVENI NAMEN DRUŠTVA JE TUDI, DA V EKIPO DODAMO TUDI NEKATERE MLAJŠE IGRALCE , KI MORAJO DOKAZATI , DA SE LAHKO PRIDRUŽIJO IN ENAKOVREDNO BORIJO V PRVI EKIPI. SLEDNJIM ŽELIM , DA DOBRO TRENIRAJO IN SO STALNO PRISOTNI NA TRENINGIH , TER SE OD STAREJŠIH IGRALCEV ČIMVEČ NAUČIJO . NAJ SI ZASTAVIJO CILJ , DA SE OD STAREJŠIH ZGLEDUJEJO IN Z OČMI KRADEJO NJIHOVE POTEZE .

BODOČNOST IN TUDI OBSTOJ NAŠEGA DRUŠTVA JE V VELIKI MERI ODVISEN OD VKLJUČITVE V PRVO EKIPO SVOJIH IGRALCEV, ZATO JE OBVEZNO , DA DELAMO NA TEJ ZAČRTANI POTI.

NAJ IZKORISTIM PRILIKO, DA IZPOSTAVIM SODELOVANJE Z BREGOM, S KATERIM BOMO IMELI TRI SKUPNE EKIPE, IN OMOGOČA DA BOSTA DVA MLADA IGRALCA BREGA TUDI TRENIRALA Z NAŠO PRVO EKIPO.

CELOTNI ODBOR DRUŠTVA ŽELI VSEM ČIMBOLJŠE DELO IN VAM JE NA RAZPOLAGO ZA KATERO KOLI VAŠO POTREBO.ŽELIMO SI TUDI , DA MED VAMI SE USTVARI ČIMLEPŠA KEMIJA.

 

 

 

 

BOR RADENSKA 28.08.2023
IMG-20230828-WA0009
« di 6 »

FOTO: KK BOR