DGM UD – BOR RADENSKA 16.02.219 17:15

V petem krogu povratnega dela deželne C lige Silver bo Bor Radenska (16 točk na lestvici) igral v soboto ob 17.15 v Vidmu. Nasprotnik je mlada ekipa DGM Campoformido, ki ima dve točki manj kot Švabova četa. Vražji mladinci, ki jih vodi trener Luca Silvestri, so v prvem delu na Prvem maju naše pregazili z izidom 89:99. Prvo ime je krilo Monticelli (14 točk na tekmo), tu pa so še play-makerja Francovicchio in Visintini ter krilo Cautiero, s katerim pod košema sodeluje veteran Gabai.
V Borovem taboru je vprašljiv nastop mladega play-makerja Dimitrija Zettina, ki si je zvil gleženj na zadnji tekmi. Ekipa pa je med tednom trenirala dobro in je pripravljena na pomemben neposredni dvoboj. Sodnika srečanja bosta Anastasia in Angeli iz Pordenona.
Nel quinto turno di ritorno della serie C regionale Silver il Bor Radenska (16 punti in graduatoria) sarà di scena sabato alle 17.15 a Udine. Avversario di giornata la giovane DGM Campoformido che ha in classifica due punti in meno rispetto alla compagine di coach Marko Švab. I bravissimi giovani guidati da coach Luca Silvestri all’andata espugnarono con autorità il Primo maggio per 89:99. Top player della formazione l’ala Monticelli (14 punti a partita), occhio anche ai play Francovicchio e Visintini ed all’ala Cautiero, oltre che al veterano, il lungo Gabai.
In casa Bor da verificare le condizioni del giovane play Dimitri Zettin, scavigliato nell’ultima gara. In settimana comunque la squadra si è preparata bene all’importante scontro diretto. Arbitreranno l’incontro Anastasia ed Angeli di Pordenone.

 

SOBOTA – SABATO 16.02.2019

17.15 Dgm Campoformido – Bor Radenska (Anastasia e Angeli)

18.30 Spilimbergo – Pordenone (Penzo e Caroli)

19.30 Latisana – Don Bosco (Cotugno S. e Olivo)

20.00 Dinamo Gorizia – US Goriziana (Meneguzzi F. e Colussi)

20.30 Romans – Codroipo (Sabbadini e Cotugno N.)

21.00 Sacile – Cordenons (Lunardelli e Petronio)

San Daniele – Servolana   06/03/2019