U13 BREG BOR – INTERCLUB MUGGIA

BREG  BOR – INTERCLUB MUGGIA     68-39   (20-02, 43-19, 57-29)
BREG BOR : Stopar 7, Cepar, Cavarra, Bandi 2, Bellettini 3, Hollan 1, Vrabec 2, Zerjal 2, Talpo 1, Stokelj 6, Terčon 31, Maurel 13
Trener Meden I.
Le dan po zmagi nad ekipo San Vito, so mladi košarkarji skupne ekipe Brega in Bora uprizorili vrhunsko predstavo. Že uvodna četrtina je postregla z vrhunsko predstavo Brežanov. S hitro igro, lepim kroženjem žoge, uspešnimi prodori in nadvse navdihnjenim kapetanom Terčonom (14 točk samo v tej četrtini) so tako zmedli nasprotnike, da so le ti uspeli zadeti edini točki s črte prostih metov in še to le v izdihljajih četrtine. Nadaljevanje tekme je bilo sicer točkovno bolj izenačeno, na igrišču pa ni bilo nikakršnega dvoma, kdo bo naposled odnesel dve prvenstveni točki domov. Gledalce so Brežani očarali z lepimi podajami, s krasno skupinsko igro in z nekaj res lepimi koši. Trener Meden se je lahko le občasno razburjal za nekaj preveč popustljivosti v obrambi. Kdor je prisostvoval tekmi je ugotovil koliko so fantje napredovali ob dobrem delu trenerja in njih samih. Tekmo je sodila njihova prejšnja trenerka Karin Malalan in to odlično.
Čez dva tedna bodo v zadnjem krogu gostili Grado, ki so ga že na prvi tekmi visoko premagali. Igrali bodo žal brez Damirja Terčona, ki bo moral na majhno operacijo stopala, a verjamemo, da lahko s slično predstavo zaključijo drugi del prvenstva zasluženo nepremagani.