U16 Bor – San Vito 57:72

Bor – San Vito 57:72 (10:27; 27:42; 38:56)
BOR: Hrvat, Negovetti 4, Pregarc, Cingerla, Alek Zerjul 4, Macor, Coffoli, Ota, Mark Zerjul 15, Švab 32. Trener/allenatore: Andrea Mura.

Združena ekipa je proti močnemu San Vitu zamudila priložnost, da bi se s podvigom povzpela na tretje mesto lestvice. Poraz je dozorel v prvi četrtini, ko so Murovi varovanci nastopili preveč plaho in doživeli delni izid 18 proti 1 v prvih petih minutah igre. Gostiteljem pa moramo priznati, da niso odvrgli puške v koruzo in so preostali del dvoboja igrali povsem enakovredno s favoriziranimi gosti. Škoda za preveč izgubljenih žog in zlasti zapravljenih prostih metov, ki so domačim onemogočili, da bi se še dodatno približali nasprotniku.

Contro la forte squadra del San Vito lo Jadran non riesce a centrare la vittoria che poteva portarlo al terzo posto in classifica. La sconfitta è maturata principalmente nel primo quarto quando i ragazzi di Mura sono partiti troppo timorosi e hanno subito un parziale di 18 a 1 nei primi 5 minuti della gara. I padroni di casa sono stati bravi però a non demordere riuscendo giocare alla pari con i forti avversari per il resto della gara. Purtroppo qualche palla persa di troppo e soprattutto i molti tiri liberi sbagliati hanno impedito che la partita tornasse in parità.