BOR RADENSKA – INTERMEK CORDENONS 73:65 (22:19, 35:43, 55:53)

Bor radenska: Oblak nv, Batich 13 (2:8, 4:9, 1:3), Cappellini nv, Tomadin 0 (-, -, 0:1), Škerl 13 (7:8, 0:2, 2:2), Moschioni 5 (-, 1:3, 1:4), Basile 10 (2:4, 4:4, -), Sosič 5 (3:4, 1:3, -), Zidarič 9 (3:4, 3:7, 0:1), Doz 4 (0:2, 2:3, 0:1), Scocchi 14 (4:6, 2:7, 2:3). Trener/ allenatore M. Švab, pomožni trener/aiuto allenatore M. Guttadauro .
Intermek 3S Cordenons: Pezzutti 8, Damjanovic 15, Luis 4, Moretti 18, Mezzarobba 12, Corazza 2, Marella 4, Zanusso, Camaj ne, De Nardo 2. All. Beretta
Bor Radenska je dosegel izjemno pomembno zmago v boju za uvrstitev v osmerico proti neposrednemu konkurentu Cordenonsu in ostaja tako dva kroga pred koncem v igri za play-off. Po dobrem začetku tekme so borovci v drugi četrtini popustili, tako da so gostje z izjemno agresivno igro sklenili polčas z osmimi točkami prednosti. V drugem delu srečanja so Švabovi fantje odreagirali in z delno razliko 20:10 v tretji četrtini prevzeli vodstvo, ki ga niso izpustili več do konca dvoboja. V napadu so bili tu glavni akterji Batich, Scocchi in Zidarič, v končnici pa je trojko in vrsto prostih metov prispeval Škerl.
Vittoria fondamentale in chiave play-off per il Bor Radenska che superando la diretta rivale Cordenons rimane in gioco, a due turni dalla fine della stagione regolare, per l’accesso tra le migliori otto.  Buon avvio dei padroni di casa che però nel secondo quarto sono irretiti dall’aggressività degli ospiti, avanti di otto all’intervallo lungo. Nella ripresa la formazione allenata da coach Švab produce una grande reazione che porta al parziale di 20:10 nel terzo quarto e permette di prendere il comando delle operazioni. La difesa ed i canestri di Batich, Scocchi e Zidarič provvedono a distanziare Cordenons, completa l’opera nel finale Škerl con una tripla e una serie di tiri liberi.