Latisana – Bor Radenska 76:54

Latisana – Bor Radenska 76:54 (15:16, 44:30, 64:44)
BOR: Cingerla (-, 0:1, 0:1), Basile 18 (4:8, 7:15, 0:2), Pregarc (-, 0:3, -), Tomadin 10 (-, 2:4, 2:3), Daneu 4 (2:2, 1:3, 0:1), Scocchi 11 (2:2, 3:7, 1:2), Marchesan, Devcich 0 (-, 0:2, 0:3), Negovetti, Švab 7 (1:2, 3:9, -), Doz 4 (2:4, 1:6, 0:1). Trener/allenatore: Andrea Mura.

Po vzpodbudnem prvem delu tekme je Bor Radenska gladko izgubil v Latisani, doživel je tako sedmi zaporedni poraz. Gostje so vodili vse do polovice druge četrtine pri izidu 25:28. Nato so domači poskrbeli za delni izid 19:2 in sklenili polčas z visokim vodstvom. Razlika je dodatno narasla v tretji četrtini, tako da je bilo srečanja predčasno konec. Prvih 15 minut so Murovi fantje kljub odsotnosti Marchesana igrali solidno, nato pa so pokazali premalo tako v obrambi kot v napadu.

Dopo una convincente prima parte di gara il Bor Radenska perde in maniera piuttosto netta a Latisana subendo il settimo stop consecutivo. Gli ospiti conducono sino a metà secondo quarto sul punteggio 25:28. Qui arriva un parzialone di 19:2 per i padroni di casa che spezza la resistenza del team guidato da coach Mura. La forbice si allarga ulteriormente nel terzo quarto e la gara in pratica finisce lì. Quindi 15 minuti bene,pur senza Marchesan, il resto invece da dimenticare sia in difesa sia in attacco.